MÁRKAKERESKEDÉS

A High-Tech Sportok Bázisa az alábbi márkák hivatalos magyarorsági forgalmazója:

SEGWAY 
SHREDDER
GEPIDA
KOSTKA
MOUNTAINCART
MONSTERROLLER
ATOMIC

A márkák hivatalos tesztcentereként is mûködünk, így vásárlás elõtt minden eszközt, terméket ki lehet próbálni.
Új és használt eszközök értékesítésével is foglalkozunk.

SEGWAY 
A segway egy különleges, teljesen környezetbarát  high-tech eszköz, amelyet az emberi test mozgása irányít. Az általunk használt és forgalmazott terepsegwayek az eredeti amerikai gyártó termékei.  A segway azért fantasztikus, mert függõleges helyzetben tud maradni, amikor elõredõlsz, bár csak két kereke van. Sok technológiai érdekességet sûrítettek bele, ezt azonban észre sem veszed. Lézeres giroszkópok érzékelik, hogy a segway mikor kezd dõlni. Az információ a kerekeket a megfelelõ irányba és megfelelõ sebességgel hajtó motort vezérlõ számítógépbe kerül - s a roller megõrzi egyensúlyát. Rengeteg egység ügyel a biztonságra - két számítógép, öt giroszkóp, két akkumulátor és két motor, amely a csodajárgányt hajtja. Ha bármelyik elromlik, a másik helyettesíti. Se gáz se fék, csak testbeszéddel irányítod..
Használt és új segway X2 és I2 értékesítésvel is foglalkozunk!

SHREDDER
Az off-road kategóriát újraértelmezõ DTV Shredder egy igazán forradalmi járgány. A gépészeti tervezés, az erõs motor és az erõteljes lánctalpak alkalmassá teszik nagy sebességû haladásra, terepviszonyoktól és évszakoktól  függetlenül. A kanadai BPG Werks hernyótalpas jármûvei gyakorlatilag bármilyen terepen képesek haladni, a gumitalpak nem akadnak el a süppedõ homokban, hóban, jégen, sárban vagy a vízben sem. A technológiai cég szerint fejlesztésük eredménye egy új jármûkategória lett, ezért DTV-nek (Dual Tracked Vehicle), kéttalpú jármûnek nevezték el. A DTV-k úgynevezett OPC kábellel vannak ellátva (operator presence control = kezelõ jelenlét ellenõrzés), amit a rider ruházatához, védõfelszereléséhez csatlakoztatunk.  Ha elesünk, ez a huzal lecsatlakozik a járgányról, s a DTV azonnal leáll.
A Bázis a DTV Shredderek kizárólagos hazai forgalmazója.

GEPIDA
A magas minõség, professzionális gyártási technológia és a Gepida mérnökeinek szaktudása együttesen biztosítják ennek a kerékpárnak a klasszisát. A tervezõk a vázak tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak a hosszú távú felhasználhatóságra, illetve a könnyû kezelhetõségre. A kerékpárok több változatban is megtalálhatók a Bázison, lehetõség van tesztelésre, vásárlásra.
A kerékpárszerviz- és mosó plusz szolgáltatásként biztosítja, hogy ezek a professzionális járgányok sokáig jelentsenek igazi élményt a bringázás szerelmeseinek.
A HSB a Gepida hivatalos és egyetlen magyarországi TESZTCENTERE!

KOSTKA
Ez már nem fa, ez már nem láblóbálós gyerekjáték, ez már nem hagyományos, ez valami más! A 21. század finoman hangolt, míves kivitelû és korszakalkotó járgánya, a modern ember rollere a DOG HILL. A cseh KOSTKA cég legújabb tereprollerjei is megtalálhatók nálunk. A downhilles kerékpárokhoz hasonlóan, ezeket  rollereket is teleszkópokkal látták el, amelyek révén mesésen finom az õszi avarban a lefelé száguldás. A KOSTKA-roller kiváló sport- és közlekedési eszköz. Típustól függõen alkalmas mind burkolt, mind burkolatlan útfelületen való közlekedésre, városba, vidékre egyaránt. Használhatjuk úton, járdán, terepen, rövid és hosszú utak megtételére. A KOSTKA mérnökei, magasan képzett szakemberek, fejlesztéseinknek és a kiváló gyártástechnológiának köszönhetõen a KOSTKA-rollerek kimagaslóan jó teljesítményt nyújtanak a legkülönbözõbb terepeken.
A rollerek vásárlás elõtt tesztelhetõen a normafai és a mátrafüredi bázisainkon.

MOUNTAINCART
A montaincart egy mókás eszköz, ami lehetõvé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs. Az ergonomikus üléskialakítás lehetõvé teszi, hogy mi csak a sebesség élvezetére koncentrálhassunk. A kiváló minõségû egyedi tervezésû ultrabiztonságos és élvezetes  „fun” még Európában is egyedülállóan csak itt a Mátrában próbálható ki. 3 kerék, ülve száguldás, csak fék, semmi pedál, végig lejtõ és kaland. A fékek nem egyszerre mûködnek, hanem külön a balt és külön a jobbat tudjuk használni ezért a trükkök és farolások tárháza kifogyhatatlan variációs lehetõségeket tartogat számunkra a vadonban.
Elsõsorban turisztikai vállalkozásoknak ajánljuk!

MONSTERROLLER
Ausztria és Szlovénia után Magyarországon a rollerek új generációja, a hegyi túrák egyedülálló új lehetõsége, a monsterroller. A Kékestõl Mátrafüredig tartó lejtõs OFF-ROAD pályán a sebesség megszállottjai fantasztikus élményekkel gazdagodhatnak. A Monsterrollert a hagyományos rollerektõl leginkább az erõs hátsó és elsõ fék, illetve a nagy ballonos kerék különbözteti meg. Fõképp lejtõkön, lankás vidéken használatosak és már 12 éves kortól használhatják a gyerekek is. A vadregényes és egyedülálló hegyi sport az egész családnak új típusú és tartalmas szórakozást kínál az év minden napján a Mátrában.
Elsõsorban turisztikai vállalkozásoknak ajánljuk!

ATOMIC
Ma már nem szükséges megvenni, elég bérelni, így egyszerûbb és takarékosabb megoldás áll a síelni vágyók rendelkezésére.  A High-tech Sportok két bázisán, Mátrafüreden és a Normafán is elérhetõek az ATOMIC TesztCenter Sí és Snowboard szerviz és kölcsönzõ szolgáltatásai.  A Centerben kölcsönzött lécek a kékesi, de a mátraszentistváni pályákra, vagy hosszabb távra is bérelhetõk. A tesztelést és a bérlést azoknak is ajánlja a Bázis, akik a vásárláson gondolkodnak, és megalapozott döntést kívánnak hozni.  Eszközbérlés az év bármely napján lehetséges.  Kölcsönözhetnek komplett sí-, és snowboard felszerelést, de akár egy-egy darabot is.  Lehetõség van sí- és snowboardruházat, illetve sisakok és protektorok kölcsönzésére is, melyek mind kezdõ, mind haladó szinten elengedhetetlenek.
A sífelszerelés kölcsönzésen felül sílécek, snowboardok vásárlására, illetve már meglévõ, saját felszerelés szervizeltetését is vállalják a Bázisokon.